Sluta slåss, det här är en magisk plats

Igår var det tottal kaos på jobbet!
Det var 674 personer innanför dörrarna sammtidigt och min garderob var full från golv till tak, jag har blåmärken på benen stora som tennisbollar för jag fick stå på en stege, hänga och klättra på disken, stegen och i stångarna där jackorna hänger.
Usch vad jag är mör idag.
Men tänker jag efter så gick det oerhört smärtfritt i alla fall.


Den här bilden är från halloweenfesten i Oktober.

Anywhore.
Idag ska vi fira min lillasyster som blir 20år imorgon, tiden går fort, lite för fort!
Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hit, så att vi kan äta och sen ska jag iväg till jobbet igen och hoppas hoppas hoppas på att det inte blir lika fullt som igår.

Jag längtar tills på måndag, då ska jag in till stan, eller kista, eller något, med Ludvig och handla julklappar + födelsedagspressent till lillasyster.
Kaoz, jag känner att hela lönen kommer att gå åt till födelsedagspressenter och julklappar och jag som behöver jacka, hårspray, varma tröjor, eyeliner, en klänning till den 10e dec, klippa mig och så vidare.
Hur ska det gå?
Det låterstår att se..!


sdsdfsdf


November är en mur av våt betong

Jag har legat döende i influensa sedan i tisdags.
Den bröt ut när vi var i stan, därför lovar jag att aldrig mer åka in till Stockholm mer, åtminstonde inte för att kröka! .. Eller?
Vi var i alla fall på Anchor med "vi" menar jag; Mig, Min käresta, Hans vän och Hans vänns vän!
Det var rockquiz där, och vi hamnade 4 eller 5a, förbannat bra enligt mig eftersom att det var minst 10 olika grupper med folk som var där.

Jag däckade på nattbussen hem, köpte trollfilm på statoil och gick en mil kändes det som.
Sedan vaknade jag på tisdagen och hade monsturöst ont i halsen och ju längre dagen bestred ju värre blev det. Och det slutade med att jag låg i soffan och feberfrossade i Ludvigs famn.
KUL! Vi som skulle ha pasta tisdag och kolla på mitt stora feta syrianska bröllop på tv3 play. FML!

Idag är det mycket bättre, fast jag har tagit ledigt ifrån jobbet, det är ingen idé att vara där när man är halvdan i kroppen.
Jag jobbade halloween i alla fall!
Det var himla roligt!
Jag hade leopardsminkat mig och spexat till det med lösögonfransar. Spexelispex!


RSS 2.0